AKUPUNKTURSYD

Skævhed

 
Skævhed i lænd
 
Første gang jeg kom hos Maria var for overgangsalderen. I den forbindelse kunne hun se, at jeg var 1,5 cm skæv i lænden. Jeg fik akupunktur, som rettede min skævhed, så jeg i dag kan mærke, at jeg er lige i ryg/lænd når jeg går/står, og generne ved overgangsalderen er næsten væk.

Hilsen L.T.M
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
8 uger gammel baby med skæv ryg.

Jeg kontaktede Maria da min datter på 8 uger var meget urolig. Det var som om, at hun ikke kunne finde ro, og hun var heller ikke særlig glad for at dreje hovedet til venstre. Det viste sig, at hun var en smule skæv, hun havde spændinger i nakken, og havde nærmest en rynke imellem øjnene af spændinger. Efter to behandlinger var rynken i panden væk, og hun havde ingen problemer med at dreje hovedet til venstre. Hun sover helt roligt nu, og har ingen problemer med at finde ro. Jeg kan varmt anbefale Kranio sakral terapi til børn.

- M. H.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 Skævhed i bækken

Jeg har redet til ringridning siden jeg var 10 år.

I september 93 faldt jeg af hesten og slog mig meget omkring hoften. Jeg fik aldrig rigtig optrænet det igen dengang, derfor blev min bækken skæv, og lige siden har jeg haft smerter i mine ben og bækken, når jeg red meget.

I maj 2014 blev det så slemt, at jeg næsten ikke kunne gå.

Så var der en, der anbefalede ” Maria ”. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke fremgang, jeg fik nogle øvelser med hjem, som jeg skulle lave hver dag.

Efter 4 uger og 4 behandlinger var jeg smertefri og var igen på hesten, godt nok var det kun ti minutter, men for hver gang jeg red, kunne jeg ride i længere tid.

Efter 4 ugers ridning kunne jeg være med til ringridning igen.

Jeg laver stadig mine øvelser hver dag, som tager 10 minutter og får nogle behandlinger efter behov. 

Lejf.  54 år
 
Maria S. Nielsen  | Tlf.: 26803945 | akupunktursyd@live.dk