AKUPUNKTURSYD

ADHD

 
Kasper begynder at tage medicin for hans ADHD i sommerferien 2011, hvor han skal begynde i skole efter ferien.

Kasper har det svært, skolen er ikke til at overskue og medicinen gør, at han for det meste bare finder sig i det hele og bliver ked af det. Når han så kommer hjem og han ikke længere er dækket ind af medicinen, springer ballonen og vi har en dreng, der så skal have brugt alt den krudt, energi og ikke mindst frustrationer, som har hobet sig op i løbet af skoledagen - desværre på en uheldig måde. Han ender oftest i konflikter med sine søskende. Vi bliver anbefalet at give ham ekstra medicin, når han kommer hjem - hvilket vi dog ikke gør.

Vi søger informationer omkring alternativ behandling på et helt andet grundlag, men læser her, at det har en positiv virkning på børn med koncentrationsbesvær.

Jajaja, tænker vi - det skal de vel skrive, men vi kan se, at vi har en dreng, der ikke trives og som er rigtig ked af det. Så vi beslutter os for at give det er chancen, det skader heldigvis ikke at forsøge og tanken om, at han skulle øges i dosis, kunne vi ikke lide.

Efter bare 2 behandlinger valgte vi at stille hans medicin i bero, og efter 4 behandlinger har vi en hel anden dreng, han er ikke rask, men han har fået en hel anden ro.

Kasper har indtil nu fået 6 behandling ved Maria S. Nielsen/ Mountain Center i Arrild, og sikke en forandring vi har fået lov til at opleve, også familien kan se den positive forandring.

Kasper er stadig sig selv, men han er en dreng i balance - en dreng, der ved Maria`s hjælp har lært at finde sit indre ro. Han har lært teknikker/redskaber, som han bruger når tingene bliver for uoverskuelige.

Han er også en dreng, der i dag klare sin skoledag uden nogen form for medicin.

Med kærlige hilsner

Familien J.


Maria S. Nielsen  | Tlf.: 26803945 | akupunktursyd@live.dk